Combirein

Combirein

11-06-2010

De ATCS Combirein combineert de functies van inschuimen, hogedrukreinigen en droogzuigen in één apparaat. Dit maakt deze machine bijzonder geschikt voor schoonmaken en desinfecteren van sanitaire ruimtes, grootkeukens, antislipvloeren, openstructuur oppervlakten etc.

Nadat de oppervlakten ingeschuimd zijn, spuit men de wanden en dergelijke met de hogedruklans schoon. Met de speciale vloertool:een combinatie van een roterende spuitarm en waterafzuiger, reinigt men tenslotte met hogedruk de vloer. In dezelfde handeling wordt tevens het vuile water opgezogen, zodat er een brandschone en droge vloer achterblijft.

De combinatie van inschuimen met chemie en vervolgens onder hogedruk afspuiten laat niet alleen de gladde oppervlakten schoon achter, maar ook alle voegen, hoeken, kieren en naden zijn weer als nieuw. Doordat de Combirein alle functies in één apparaat herbergt, meerdere bewerkingen in een werkgang uitvoert en over een krachtige hogedrukreiniging beschikt, werkt men zeer efficiënt. Dit heeft als resultaat: een superschone ruimte en forse arbeidsbesparing.

Producten zoeken