AT Ecoline

AT Ecoline

02-07-2013

AT Cleaning Systems komt met een nieuw product op de markt, de AT Ecoline, die vele voordelen met zich meebrengt, met als grootste voordeel brandstof besparing.  Het gaat om een hoge druk unit die alleen wordt aangedreven door een accu. Doormiddel van deze nieuwe technologie is niet alleen energiebesparing een voordeel maar ook het geluidsoverlast is aanzienlijk minder en is er een groot belastingvoordeel. 

De overheid stimuleert milieuvriendelijke investeringen en bij het aanschaffen van de AT Ecoline profiteer je als bedrijf van de MIA (Milieu-investeringaftrek), EIA (Energie investeringsaftrek) en de Vamil (Willekeurige afschrijving milieu- investeringen). Meer informatie hierover vindt u hier.

De klant kan aangeven welke accu in de unit wordt geïnstalleerd op wens van tijdsduur.  Zo zijn er accu’s die 2 uur meegaan maar ook accu’s die 8 uur zonder bijgeladen hoeven te worden. De AT Ecoline is nu ook beschikbaar met een Lithium accu voor nog betere prestaties. 

AT Cleaning Systems heeft al een aantal van deze hoge druk units succesvol geleverd aan diverse grote klanten zoals; Gemeente Rotterdam, Gemeente Amsterdam, en meer.

*Optioneel kan er een branderketel worden ingebouwd om te reinigen met warm water. Het onderhoud aan de hoge druk unit is gering en deze wordt verzorgd door AT Cleaning Systems. Download de brochure voor meer informatie.*

Fabrikant : AT Cleaning Systems
Prijs : op aanvraag
Uitvoering : accu
Vermogen : 4,0-9,8 kw
Pomp : 150 -200 bar
Werkdruk : 150-200 bar
Max. liters : 10-20 L/min.
Afmetingen : op aanvraag
Gewicht :

n.v.t 

Voor meer informatie of een prijsopvraag kunt U contact met ons opnemen

*Voorbeelden van geleverde units:

 

 

 

 

 

 

 

 

Producten zoeken