Effectief kunstgras reinigen

Effectief kunstgras reinigen

14-04-2015

Met onze reinigingsmachine worden tennisbanen en andere sportvelden makkelijk en brandschoon gereinigd. Deze machine kan gebruik worden voor tennisbanen, hockeyvelden, kunstgrasbanen en andere sportvelden. Ton de Rooij tennis reinigt al sinds 1995 met onze machines en heeft laatst twee nieuwe bij ons aangeschaft. De velden worden gereinigd doormiddel van hogedruk. Voor meer informatie neem contact met ons op. 

Schoonmaken is het object terugbrengen in zijn originele staat met de oorspronkelijke frisse kleuren en uitstraling en zonder beschadiging. Kunstgrasvelden worden met zand en rubberkorrels erin gestrooid. De nieuwste velden worden voor gebruik alleen nog met water behandeld. Gravel, zand en rubberkorrels worden verwijdert en schoongemaakt, maar ook de poriën worden diep gereinigt en geeft de baan weer zijn originele kwaliteit en het vermogen om regenwater af te laten lopen.  

Specifieke kenmerken van de te behandelen banen: (sterk) vervuild, algen, zand, verstoppen de poriën. Traditioneel schoonmaken veroorzaakt veel overlast door stof opspattend vuil en kost zeer veel tijd, maar maakt de poriën niet schoon. Het reinigen met een hogedrukreiniger met vloertool zorgt voor een porienschoon resultaat en laat geen restvervuiling achter. De kunstgrasvelden reiniger wordt op specificatie gemaakt. 

Vóór reiniging

Na reiniging met de reinigingsmachine van AT Cleaning Systems

Producten zoeken