Service en Onderhoud

Vanaf de oprichting is AT Cleaning Systems een service en klantgericht bedrijf,  gericht op onderhoud en reparatie van professionele hogedruk apparatuur.

Wij bieden uiteraard service en onderhoud aan de producten die AT Cleaning Systems in eigen beheer heeft ontwikkeld en de producten van Oertzen, waarvan wij het importeursschap in de Benelux hebben.

Ook wordt service verleent aan apparatuur van andere merken professionele hogedruk apparatuur. Onze mobiele servicedienst  werkt  door heel Nederland en België. Veel afnemers weten ook de weg naar ons servicestation in Andelst te vinden. Onze klanten hebben behoefte aan een vakkundige,snelle en betrouwbare reparaties. Ons team bestaat dan ook uit een aantal vakbekwame monteurs en productspecialisten, op het gebied van hogedrukreiniging, om u van dienst te zijn.

Onze technische afdeling communiceert  rechtstreeks met onze klanten en krijgen zo een helder en duidelijk beeld van de problemen of  klachten van het apparaat. Bij een gedegen onderhoudsplan kunnen we ook veel reparaties voorkomen.

De ontwikkelingen in ons vakgebied worden door ons nauwgezet gevolgd en onze medewerkers worden daarom ook regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde apparatuur. Uiteraard in goede samenwerking met onze leveranciers (buiten kantooruren kunt u onze servicelijn bellen via 06-24256567).

Producten zoeken