+31 (0)488 421100

Elektrisch aangedreven hogedruktrailer

Met oog op de toekomst heeft AT Cleaning Systems een elektrische hogedrukinstallatie voor in bussen of aanhangwagens. Deze milieuvriendelijke hogedrukinstallatie verbruikt geen brandstof en doordat er aanzienlijk minder componenten aanwezig zijn in de elektromotor is er sprake van een enorme geluidsreductie. De elektrische hogedrukinstallatie wordt opgeladen door 230V netspanning, dit zorgt ervoor dat de elektrische hogedrukinstallatie toegankelijk is voor veel plekken.  

Elektrisch aangedreven hogedruktrailer 
De elektrische hogedruktrailer kan o.a. worden ingezet voor graffiti verwijdering

De grootste voordelen van elektrische hogedrukreiniging zijn:

  • Kostenbesparing brandstof
  • Geen CO2-uitstoot
  • Geen geluidsoverlast
  • Geen uitlaatgassen
  • Minder onderhoudskosten

Elektrisch aangedreven hogedruktrailer 

De machine beschikt over een elektromotor die zorgt voor een werkdruk tot 200 bar met daarbij een eenvoudig bedieningspaneel waarop de stand van de accu's duidelijk staat aangegeven van 1% tot 100%.

De elektrisch aangedreven hogedrukinstallatie is ontwikkeld voor straten reinigen, graffiti verwijdering, gevelreiniging en andere reinigingswerkzaamheden en is uitermate geschikt om mee te werken in de bebouwde kom en binnenstad. Deze machine is dus geschikt voor professionele schoonmaakbedrijven of gemeentereiniging.

De AT Ecoline biedt de mogelijkheid een accu in de unit te laten installeren op basis van tijdsduur. Zo zijn er accu’s die twee uur niet bijgeladen hoeven te worden en accu’s met een tijdsduur van acht uur. Optioneel kan een branderketel worden ingebouwd om te reinigen met warm water. De AT Ecoline wordt op maat gemaakt op basis van de wensen van de klant. U krijgt dus een machine die voldoet aan uw eisen.

Het onderhoud aan de hogedrukunit is gering en wordt verzorgd door AT Cleaning Systems. Alle AT Ecoline Trailers beschikken standaard over een dubbellans, enkele lans van 1000mm met een vuilfrees. Op de twee roestvrijstalen hogedrukhaspels zit standaard 40 meter hogedrukslang en 40 meter waterslang. Mocht u willen afwijken hierin kunt u samen met ons kijken naar de mogelijkheden. 
Bedrijf
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoon
Trailer
Watertank
Branderketel (warm water)

Liters (per minuut)
Accuduur
Opmerking