+31 (0)488 421100

AT HD Ecoline Custom

AT Cleaning Systems heeft vanuit het milieuaspect en in verband met CO2 emissie de Tesla onder de hogedrukreinigers ontwikkeld voor al uw reinigingswerkzaamheden: de AT Ecoline. Deze duurzame hogedrukreiniger wordt aangedreven door middel van lithium accu's. Deze accu's worden geladen via 230V netspanning. Men heeft dus geen benzine of diesel motor nodig.

De grootste voordelen hiervan zijn:
  • Geen brandstofverbruik
  • Geen CO2 uitstoot
  • Geen geluidsoverlast
  • Geen uitlaatgassen
  • Minder onderhoudskosten
De machine beschikt over een 48V elektromotor welke zorgt voor een waterdruk van 200 bar, en een eenvoudig bedieningspaneel waarop de stand van de accu's duidelijk staat aangegeven van 1 tot 100%.

De AT Ecoline is ontwikkeld voor straten reinigen,  graffiti, gevelreiniging en andere reinigingswerkzaamheden en is uitermate geschikt om mee te werken in de bebouwde kom en binnenstad. Deze machine is dus zeer adequaat voor schoonmaakbedrijven of gemeentereiniging.

De AT Ecoline biedt de mogelijkheid een accu in de unit te laten installeren op basis van tijdsduur. Zo zijn er accu’s die twee uur niet bijgeladen hoeven te worden en accu’s met een tijdsduur van acht uur. Optioneel kan een branderketel worden ingebouwd om te reinigen met warm water. De AT Ecoline wordt op maat gemaakt op basis van de wensen van de klant. U krijgt dus een machine die voldoet aan uw eisen. 

Het onderhoud aan de elektrisch aangedreven hogedrukunit is gering en wordt verzorgd door AT Cleaning Systems.  De  AT HD Ecoline Custom beschikt standaard over een dubbellans, enkele lans van 1000mm met een vuilfrees. Op de twee roestvrijstalen hogedrukhaspels zit standaard 40 meter hogedrukslang en 40 meter waterslang.

Maatwerk is mogelijk in overleg.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

AT HD Ecoline Custom
AT HD Ecoline Custom
AT HD Ecoline Custom