+31 (0)488 421100

Hogedruktrailers

Accu aangedreven
Accu aangedreven
Diesel aangedreven
Diesel aangedreven

Hogedruktrailers van AT Cleaning Systems

Onze hogedruktrailer zijn industriële hogedrukinstallatie gebouwd in een enkel of dubbelassige aanhangers. Geschikt voor professioneel en industrieel gebruik in de veel voorkomende uitvoeringen 200, 250, 350 en 500 bar. Bij AT Cleaning Systems hebben we onze krachtige hogedruktrailers ontwikkeld met een sterke focus op zowel duurzaamheid als prestaties. Onze hogedruktrailers zijn ontworpen om dagelijks en intensief gebruik aan te kunnen, waarbij ze worden aangedreven door een Stage V dieselmotor of onderhoudsvrije elektromotor met bijhorende lithium-ion accupakket. 

Wanneer u een specifieke aanhangwagen in gedachten heeft die afwijkt van ons standaard assortiment passen we de indeling van de hogedrukinstallatie zorgvuldig aan op de specifieke aanhanger. Hierbij wordt rekening gehouden met de afmetingen, gewichtsverdeling, veiligheid en technische levensduur.

Enkel- en Dubbelassige Hogedruktrailers

Onze enkelassige hogedruktrailers zijn ontworpen met wendbaarheid en flexibiliteit tijdens het vervoeren. Ze zijn ideaal in bijvoorbeeld stedelijke omgevingen of op locaties met beperkte ruimte. Onze enkelassige hogedruktrailers hebben een waterinhoud van 400 liter waarmee rekening wordt gehouden met de wettelijke bepalingen van een B Rijbewijs. Onze dubbelassige hogedruktrailers bieden extra stabiliteit en laadvermogen. Ze zijn geschikt voor grotere reinigingsprojecten, waar een grotere waterinhoud vaak een voordeel is. Met een BE-rijbewijs kunt u een volledig uitgeruste dubbelassige hogedruktrailer trekken en genieten van de voordelen van meer watercapaciteit zonder zorgen over wettelijke beperkingen.

Elektrisch- en Diesel aangedreven Hogedruktrailers

De volledig elektrische aandrijving is een emissievrije oplossing, wat betekent dat er geen schadelijke uitstoot is tijdens het gebruik. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar het zorgt ook voor een stillere werking, wat handig is in geluidsgevoelige omgevingen. Deze aandrijvingsoptie is ideaal voor taken waar strenge emissienormen gelden of waar geluidsvermindering belangrijk is. Voor reinigingswerkzaamheden waarbij kracht en mobiliteit van vitaal belang zijn, bieden we een diesel aandrijving met Stage V dieselmotoren. 

Stage V dieselmotoren voldoen aan de nieuwste milieu- en emissienormen en zijn een van de schoonste en meest milieuvriendelijke opties op de hogedrukmarkt. De Stage V dieselmotoren binnen onze hogedruktrailers stoten aanzienlijk minder schadelijke stoffen uit en bieden tegelijkertijd de kracht die nodig is voor de meest veeleisende reinigingstaken. Onze onderhoudsvrije elektromotoren hebben permanente gesloten lagers, duurzame materialen, thermische bescherming en efficiënte koeling om slijtage te minimaliseren en de levensduur te verlengen. Onze elektromotoren vereisen daardoor geen regulier onderhoud.

Efficiënt Ontworpen Hogedrukinstallaties

Bij AT Cleaning Systems ligt onze focus op het ontwerpen en verbeteren van onze hogedrukinstallaties, die zowel in onze enkel- als dubbelassige hogedruktrailers te vinden zijn, ongeacht of ze elektrisch of diesel aangedreven zijn met krachtige Stage V motoren. Onze hogedrukinstallaties zijn zorgvuldig ontwikkeld met een reeks kenmerken die prestaties, duurzaamheid en efficiëntie garanderen. We begrijpen het belang van de juiste temperatuur voor effectieve reiniging, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze hogedrukinstallaties water kunnen verwarmen tot temperaturen tot 90 graden Celsius. Bovendien zorgen we voor een efficiënte rookgasafvoer om een veilige werkomgeving te garanderen, zowel voor het milieu als voor de bedieners. 

Bij AT Cleaning Systems geloven we dat reparatie en onderhoud gemakkelijk en efficiënt moeten zijn. Ons slimme ontwerp omvat gemakkelijke toegang tot alle componenten van de hogedrukinstallatie, zodat eventuele reparaties snel kunnen worden uitgevoerd. Dit minimaliseert eventuele stagnatie en verhoogt de efficiëntie. Een ander belangrijk aspect binnen onze hogedrukinstallaties is het gebruik van mechanische bedieningselementen. Ze zijn minder storingsgevoelig dan elektronische systemen, wat betekent dat uw hogedrukinstallatie minder storingsgevoelig is. 

Op Maat Gemaakte Hogedruktrailers

Bij AT Cleaning Systems bieden wij flexibiliteit en aanpasbaarheid om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende industrieën en toepassingen van onze klanten. Een kenmerk van onze elektrische hogedruktrailers is de mogelijkheid om de grootte van het accupakket aan te passen, wat direct invloed heeft op de netto werktijd van het hogedruksysteem. Dit stelt gebruikers in staat om de werktijd van de trailer aan te passen aan hun dagelijkse reinigingswerkzaamheden. Een ander belangrijk aspect van onze op maat gemaakte hogedruktrailers is het gebruik van duurzame verbrandingselementen bijvoorbeeld elektriciteit, biodiesel of LPG voor het verwarmen van water tot 90 graden Celsius. 

We begrijpen dat uiteenlopende reinigingswerkzaamheden specifieke oplossingen vereisen en we zijn er om uw specifieke eisen te vervullen. Maatwerk is voor ons geen extra service, maar de kern van wat we bieden om ervoor te zorgen dat onze producten perfect aansluiten op uw reinigingswerkzaamheden.