+31 (0)488 421100

AT Cleaning Systems
Main Image
Item 1 of 5
 
  • ELEKTRISCHEHOGEDRUKTRAILER11
  • ELEKTRISCHEHOGEDRUKTRAILER21
  • ELEKTRISCHEHOGEDRUKTRAILER41
  • Ecoline%2520specs%2520witbg

Elektrische hogedruktrailer

De AT Ecoline vertegenwoordigt een elektrische hogedrukunit die wordt aangedreven door hoogwaardige lithiumaccu's, die bekend zijn uit de elektrische auto-industrie. Hierdoor wordt het niet alleen beschouwd als de 'Tesla' onder de hogedruktrailers, maar om verschillende redenen. Deze vergelijking gaat niet alleen op vanwege de elektrische aandrijving van de hogedrukunit, maar ook vanwege het ... ¬†¬†Lees meer

Artikelnummer 

Specificaties

  Download PDF
Werkdruk200 Bar
Capaciteit15 L/min
Vermogen15 kW
Aandrijving230V Volt
Toerental1450 RPM
  •   Hoge kwaliteit producten
  •   Advies en informatie
  •   Uitgebreid assortiment
  •   Scherpe prijzen

Artikelomschrijving

De AT Ecoline vertegenwoordigt een elektrische hogedrukunit die wordt aangedreven door hoogwaardige lithiumaccu's, die bekend zijn uit de elektrische auto-industrie. Hierdoor wordt het niet alleen beschouwd als de 'Tesla' onder de hogedruktrailers, maar om verschillende redenen. Deze vergelijking gaat niet alleen op vanwege de elektrische aandrijving van de hogedrukunit, maar ook vanwege het feit dat we dezelfde geavanceerde accupakketten gebruiken als Tesla.

Bij AT Cleaning Systems maken we namelijk exclusief gebruik van lithium-ion accupakketten die uitvoerig op grote schaal zijn getest, geproduceerd en ingezet, en die tevens gebruikt worden in Tesla-modellen. Dit is een bewuste keuze om onze onwrikbare toewijding aan hoogwaardige kwaliteit te benadrukken. Wat nog beter is, het accupakket van de AT Ecoline kan volledig worden aangepast aan individuele behoeften wat betreft werktijd (netto). Of het nu gaat om een netto werktijd per dag van 2 uur of van 10 uur, het accupakket is volledig configureerbaar om aan diverse eisen te voldoen.

Het reinigen met een elektrisch aangedreven hogedrukreiniger brengt veel voordelen met zich mee:

• Brandstofkosten (minimaal 40-50%)
• Minder onderhoudskosten (circa. 45%)
• Geluidsarm (<80 dB)
• Milieuvriendelijk (70-80% besparing op CO2-uitstoot)
• Fiscaalvoordeel (
Energie-investeringsaftrek)

De AT Ecoline is ontwikkeld voor straten reinigen, graffiti, gevelreiniging, oliespoorverwijdering en een breed scala aan reinigingswerkzaamheden. De elektrische hogedruk aanhanger uitermate geschikt om mee te werken in de bebouwde kom, binnenstad of op de bouw. Onze huidige klanten zijn uitermate tevreden met de stille hogedrukaandrijving waarbij er niet ingeleverd wordt op reinigingscapaciteit. 

De AT Ecoline biedt de mogelijkheid een accu in de hogedrukunit te laten installeren op basis van tijdsduur. Zo zijn er accupakketten die twee uur niet bijgeladen hoeven te worden en accupakketten met een tijdsduur van acht uur. Deze accu’s worden geladen via 230V netspanning. Optioneel kan een branderketel worden ingebouwd om te reinigen met warm water. Deze branderketel kan werken op milieuvriendelijke alternatieven van de veelgebruikte diesel variant, namelijk LPG of biodiesel.

Brandstofbesparing

Elektrisch hogedrukreinigen met de AT Ecoline heeft in financieel opzicht een enorm voordeel door de lage kosten van stroom. U bespaart honderden euro's per maand doordat het tanken van fossiele brandstoffen vervalt. Daarnaast kunnen er zonnepanelen geplaatst worden op de hogedruk aanhanger waardoor u groene stroom zonder enige moeite gratis meepakt tijdens het vervoeren en reinigen. U kunt ook tijdens het opladen gewoon uw reinigingswerkzaamheden voortzetten.  

Technische levensduur

Het onderhoud aan de elektrische hogedrukunit is gering doordat de elektromotor significant minder bewegende delen heeft, treedt er ook logischerwijs minder slijtage op. Doordat er minder onderdelen in de hogedrukinstallatie aanwezig zijn is er minder stagnatie in uw reinigingswerkzaamheden. Dit scheelt u in de portemonnee en ook in tijd doordat uw tijdsverlies minimaal is. 

Geluidsarm

Elektrisch hogedrukreinigen is op dit moment de meest milieuvriendelijke en meest ergonomische manier van hogedrukreiniging. De enorme geluidsreductie zorgt ervoor dat de accu aangedreven hogedruktrailer zeer toegankelijk is voor consument en omwonenden.

Milieuvriendelijk

Met de AT Ecoline is er sprake van een enorme CO2-reductie, ondanks het opwekken van stroom en de uitstoot bij accuproductie zult u onderaan de streep aanzienlijk meer CO2 reduceren met de AT Ecoline dan de vergelijkbare hogedrukunits werkend op fossiele brandstoffen. Diverse gemeentes reinigen momenteel volledig emissieloos door de AT Ecoline.

Kostenbesparing

De aankoop van een elektrische hogedrukunit verdient zichzelf vanaf de eerste minuut al terug. Naast de besparing van liters brandstof per dag en lage onderhoudskosten zijn er ook verschillende subsidies beschikbaar om elektrisch hogedrukreinigen te stimuleren. Het streven van het kabinet om emissieloos reinigen zal de komende jaren alleen maar toenemen.

Speel tijdig in op komende wetswijzigingen en reinig emissieloos met de elektrisch aangedreven AT Ecoline!

Veelgestelde vragen

Omdat wij van AT Cleaning Systems zowel elektrische als diesel aangedreven hogedrukaanhangers produceren kunnen wij een aantal veel gestelde vragen objectief beantwoorden. Hieronder beantwoorden wij de meest gestelde vragen die wij krijgen over onze elektrische hogedrukinstallatie:

Hoe veilig is het accupakket binnen een elektrische hogedrukreiniger?
Wij maken uitsluitend gebruik van lithium accupakketten die op grote schaal worden gebruikt en geproduceerd. Dit houdt in dat elke cel binnen het accupakket moet voldoen aan extreem hoge kwaliteitseisen voordat deze uitgeleverd mag worden. Zo zijn er per cel 3500+ kwaliteitschecks en 100+ uitvoerige testen voordat ze de fabriek uitgaan. De kans op bijvoorbeeld brandschade wordt gereduceerd tot een dermate lage kans door de uitvoerige controle van onze leverancier. Elk uitgeleverd accupakket wordt voorzien van alle bijhorende certificaten omtrent veiligheid.

Hoe lang gaat het accupakket van de elektrische hogedrukinstallatie mee bij dagelijkse hogedrukreiniging? Bij elke accu is er sprake van zogeheten ''accudegradatie'' dit houdt in dat de accu na verloop van tijd minder capaciteit heeft, oftewel minder lang mee gaat bij een volle accu. De accudegradatie hangt af van de cycli prestatie van het accupakket (van 100% > 0% = 1 cycli). Dankzij het hoogwaardige lithium accupakket in combinatie met de ingebouwde veiligheden is onze accudegradatie minimaal:

Elektrische hogedruktrailer 
*Gebaseerd op 365 dagen per gebruiksjaar en gemiddelde accudegradatie. 

Hoeveel accucapaciteit heb ik nodig voor mijn elektrische hogedrukunit?
Wij rekenen altijd met netto-werktijd, dit houdt in dat de tijd ingaat bij het daadwerkelijk inknijpen van het spuitpistool. Met deze handigheid is er dus niet de volle 8 uur nodig op een gemiddelde werkdag. Bij het losknijpen van het spuitpistool draait de elektrische aandrijving in stand-by modus en verbruikt deze geen elektriciteit. Wij nemen altijd gezamenlijk met de klant door wat de persoonlijke situatie is en daaruit bepalen wij de uiteindelijke accucapaciteit. 

Is het bij een elektrische hogedrukreiniger mogelijk om de accucapaciteit in een later stadium te verhogen? 
Ja, het is bij ons mogelijk om de accucapaciteit in een later stadium te verhogen. Belangrijk is wel dat er voldoende ruimte is. Bij aanschaf kijken we altijd met de klant wat de werkzaamheden zijn en hoeveel capaciteit in kWh er nodig is. 

Kan ik bijladen tijdens het elektrisch hogedrukreinigen?
Ja, het is mogelijk om tijdens het hogedrukspuiten bij te laden. Veel van onze klanten doen dit standaard op locatie.

Wat zijn de belangrijkste redenen om een elektrische hogedruk aandrijving te overwegen?
Hoewel wij zowel diesel- als elektrische aandrijvingen verkopen zijn wij zelf enorm fan van de elektrische aandrijving. Waarom? Omdat het een aandrijving is die past in de huidige tijd. Waarbij elektrische auto's domineren in autoverkopen, wijst alles erop dat hetzelfde zal gebeuren met elektrische hogedrukinstallaties. De accupakketten, de elektromotoren en bijhorende expertise is tegenwoordig enorm goed waarbij de elektrische aandrijving enorm betrouwbaar is. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met de elektrische aandrijving en van dichtbij de ontwikkelingen en verbeteringen mogen meemaken.

Onbekend met accu aangedreven hogedrukreiniging? Lees deze pagina en je bent direct op de hoogte. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van een professionele hogedrukreiniger, lees dan deze pagina voor extra hulp.

Bij AT Cleaning Systems begrijpen we de behoeften van bedrijven en professionals op het gebied van reiniging. Daarom biedt ons bedrijf de mogelijkheid om hoogwaardige hogedrukreinigers te leasen zonder dat er een groot aankoopbedrag vereist is. Dit stelt bedrijven in staat om direct te profiteren van de nieuwste reinigingstechnologie zonder de financiële last van een grote initiële investering. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze leaseoplossingen reinigingsbehoeften kunnen vervullen en bedrijven naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

De AT Ecoline is geschikt voor o.a.

Professionele schoonmaakbedrijven: Schoonmaakbedrijven kunnen elektrische hogedruktrailers inzetten voor industriële reinigingswerkzaamheden.
Stadsreinigingsdiensten: Gemeentes kunnen elektrische hogedruktrailers gebruiken voor het reinigen van straten, trottoirs, pleinen en openbare ruimtes.
Vastgoedonderhoud: vastgoedonderhoudsbedrijven kunnen deze elektrische trailers inzetten voor het onderhoud en de reiniging van gebouwgevels, parkeerplaatsen en binnenruimtes. 
Gemeentelijke Diensten: Gemeentes kunnen deze trailers inzetten voor het onderhoud en de reiniging van openbare gebouwen, objecten en speelplaatsen.
Bouwbedrijven: Bouwplaatsen en constructiebedrijven kunnen deze trailers gebruiken voor het reinigen van bouwmateriaal, machines en bouwplaatsen.

Klanten aan het woord