+31 (0)488 421100

Main Image
Item 1 of 6
 
  • achterkant_ecoline_bediening_duurzaam_eco
  • ecoline_totaal_accu_duurzaam
  • binnenkant_ecoline_aanhanger_hogedruk
  • bediening_slanghaspel_ecoline
  • ecoline_oplaadpunt_duurzaam
AT Cleaning Systems

Elektrische hogedruktrailer

De AT Ecoline is een elektrische hogedrukunit die wordt aangedreven door hoogwaardige lithium accu's bekend uit de elektrische auto-industrie. Zo maken wij uitsluitend gebruik van lithium-ion accupakketten die uitvoerig op grote schaal getest, geproduceerd en gebruikt zijn om onze hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast kan het accupakket volledig naar wens samengesteld worden (werktijd ... ¬†¬†Lees meer

Artikelnummer 

Specificaties

  Download PDF
Werkdruk200 Bar
Capaciteit15 L/min
Vermogen15 kW
Aandrijving230V Volt
Toerental1450 RPM
  •   Hoge kwaliteit producten
  •   Advies en informatie
  •   Uitgebreid assortiment
  •   Scherpe prijzen

Artikelomschrijving

De AT Ecoline is een elektrische hogedrukunit die wordt aangedreven door hoogwaardige lithium accu's bekend uit de elektrische auto-industrie. Zo maken wij uitsluitend gebruik van lithium-ion accupakketten die uitvoerig op grote schaal getest, geproduceerd en gebruikt zijn om onze hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast kan het accupakket volledig naar wens samengesteld worden (werktijd netto).

Het reinigen met een elektrisch aangedreven hogedrukreiniger brengt veel voordelen met zich mee:

• Brandstofkosten (minimaal 40-50%)
• Minder onderhoudskosten (circa. 45%)
• Geluidsarm (<80 dB)
• Milieuvriendelijk (90-100% besparing op CO2-uitstoot)
• Belastingvoordeel


De AT Ecoline is ontwikkeld voor straten reinigen, graffiti, gevelreiniging en andere reinigingswerkzaamheden en is uitermate geschikt om mee te werken in de bebouwde kom en binnenstad. 

De AT Ecoline biedt de mogelijkheid een accu in de unit te laten installeren op basis van tijdsduur. Zo zijn er accu’s die twee uur niet bijgeladen hoeven te worden en accu’s met een tijdsduur van acht uur. Deze accu’s worden geladen via 230V netspanning. Optioneel kan een branderketel worden ingebouwd om te reinigen met warm water.

Brandstofbesparing

Elektrisch hogedrukreinigen met de AT Ecoline heeft in financieel opzicht een enorm voordeel door de lage kosten van stroom. U bespaart honderden euro's per maand doordat het tanken van fossiele brandstoffen vervalt. U kunt ook tijdens het opladen gewoon uw reinigingswerkzaamheden voortzetten!  

Technische levensduur

Het onderhoud aan de elektrische hogedrukunit is gering doordat de elektromotor minder bewegende delen heeft, treedt er ook logischerwijs minder slijtage op. Doordat er minder onderdelen in de hogedrukinstallatie aanwezig zijn is er minder stagnatie in uw reinigingswerkzaamheden. Dit scheelt u in de portemonnee en ook in tijd doordat uw tijdsverlies minimaal is. 

Geluidsarm

Elektrisch hogedrukreinigen is op dit moment de meest milieuvriendelijke en meest ergonomische manier van hogedrukreiniging. De enorme geluidsreductie zorgt ervoor dat de accu aangedreven hogedruktrailer zeer toegankelijk is voor consument en omwonenden.

Milieuvriendelijk

Met de AT Ecoline is er sprake van een enorme CO2-reductie, ondanks het opwekken van stroom en de uitstoot bij accuproductie zult u onderaan de streep aanzienlijk meer CO2 reduceren met de AT Ecoline dan de vergelijkbare hogedrukunits werkend op fossiele brandstoffen. Diverse gemeentes reinigen momenteel volledig emissieloos door de AT Ecoline.

Kostenbesparing

De aankoop van een elektrische hogedrukunit verdient zichzelf vanaf de eerste minuut al terug. Naast de besparing van liters brandstof per dag en lage onderhoudskosten zijn er ook verschillende subsidies beschikbaar om elektrisch hogedrukreinigen te stimuleren. Het streven van het kabinet om emissieloos reinigen zal de komende jaren alleen maar toenemen.  

Speel tijdig in op komende wetswijzigingen en reinig emissieloos met de elektrisch aangedreven AT Ecoline! 

Onbekend met accu aangedreven hogedrukreiniging? Lees deze pagina en je bent direct op de hoogte.

Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van een professionele hogedrukreiniger, lees dan deze pagina voor extra hulp.

Klanten aan het woord