+31 (0)488 421100

Main Image
Item 1 of 6
 
  • Ecoline-V2
  • hogedrukaanhanger_zonnepanelen_ecoline_v2
  • Opladen_AT_ecoline_LPG_v2
  • accu_hogedrukinstallatie_LPG_V2
  • LPG_branderketel_ECOLINE
  • bediening_at_ecoline_lpg
AT Cleaning Systems

E-PV hogedruktrailer

De AT Ecoline Solar is een elektrische hogedrukinstallatie met duurzamere oplossingen dan de AT Ecoline. Na de door ons ontwikkelde elektrische hogedrukunit zijn wij gaan kijken naar duurzamere oplossingen binnen dit concept.

Door de ruimte op het dak van hogedrukaanhangers, die niet wordt benut, zagen wij ruimte voor zonnepanelen voor het leveren van 100% groene stroom aan het ... ¬†¬†Lees meer

Artikelnummer 
AT.PV.ECOLINE

Specificaties

Werkdruk200 Bar
Capaciteit15 L/min
Vermogen15 kW
AandrijvingSolar Volt
Toerental1450 RPM
  •   Hoge kwaliteit producten
  •   Advies en informatie
  •   Uitgebreid assortiment
  •   Scherpe prijzen

Artikelomschrijving

De AT Ecoline Solar is een elektrische hogedrukinstallatie met duurzamere oplossingen dan de AT Ecoline. Na de door ons ontwikkelde elektrische hogedrukunit zijn wij gaan kijken naar duurzamere oplossingen binnen dit concept.

Door de ruimte op het dak van hogedrukaanhangers, die niet wordt benut, zagen wij ruimte voor zonnepanelen voor het leveren van 100% groene stroom aan het aanwezige accupakket. Tijdens het vervoeren van de hogedruktrailer wordt er volledig groene stroom geleverd aan het accupakket zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen. 

De zonnepanelen op de hogedruktrailer leveren bij buitenreiniging tot wel 20 volledig opgeladen accupakketten met 100% groene stroom per jaar op.

Naast de groene stroom hebben we in de AT Ecoline Solar ook een LPG-branderketel die water verwarmt met LPG-gas in plaats van diesel. De LPG-branderketel stoot circa. 40% (!) minder fijnstof uit per liter dan de diesel branderketel.

Daarnaast zorgt de accu aangedreven hogedruktrailer de volgende voordelen met zich mee:
 
• Brandstofbesparing
• Minder onderhoudskosten
• Geluidsarm
• Milieuvriendelijk
• Belastingvoordeel

De AT Ecoline Solar is ontwikkeld voor straten reinigen, graffiti, gevelreiniging en andere reinigingswerkzaamheden en is uitermate geschikt om mee te werken in de bebouwde kom en binnenstad. 

De AT Ecoline Solar biedt de mogelijkheid een accu in de unit te laten installeren op basis van tijdsduur. Zo zijn er accu’s die twee uur niet bijgeladen hoeven te worden en accu’s met een tijdsduur van acht uur. Deze accu’s worden geladen via zonne-energie en 230V netspanning.

Brandstofbesparing

Elektrisch hogedrukreinigen met de AT Ecoline Solar heeft in financieel opzicht een enorm voordeel door de lage kosten van stroom. U bespaart honderden euro's per maand doordat het tanken van fossiele brandstoffen vervalt. U kunt ook tijdens het opladen gewoon uw reinigingswerkzaamheden voortzetten.

Technische levensduur

Het onderhoud aan de elektrische hogedrukunit is gering doordat de elektromotor minder bewegende delen heeft, treedt er ook logischerwijs minder slijtage op. Doordat er minder onderdelen in de hogedrukinstallatie aanwezig zijn is er minder stagnatie in uw reinigingswerkzaamheden. Dit scheelt u in de portemonnee en ook in tijd doordat uw tijdsverlies minimaal is. 

Geluidsarm

Elektrisch hogedrukreinigen is op dit moment de meest milieuvriendelijke en meest ergonomische manier van hogedrukreiniging. De enorme geluidsreductie zorgt ervoor dat de accu aangedreven hogedruktrailer zeer toegankelijk is voor consument en omwonenden.

Milieuvriendelijk

Met de AT Ecoline Solar is er sprake van een enorme CO2-reductie, ondanks het opwekken van stroom en de uitstoot bij accuproductie zult u onderaan de streep aanzienlijk meer CO2 reduceren met de AT Ecoline Solar dan de vergelijkbare hogedrukunits werkend op fossiele brandstoffen. Diverse gemeentes reinigen momenteel volledig emissieloos door de AT Ecoline Solar. Door de zonnepanelen wordt het % groene stroom verhoogd en reinig je nog duurzamer.

Kostenbesparing

De aankoop van een elektrische hogedrukunit verdient zichzelf vanaf de eerste minuut al terug. Naast de besparing van liters brandstof per dag en lage onderhoudskosten zijn er ook verschillende subsidies beschikbaar om elektrisch hogedrukreinigen te stimuleren. Het streven van het kabinet om emissieloos reinigen zal de komende jaren alleen maar toenemen.  

Speel tijdig in op komende wetswijzigingen en reinig emissieloos met de elektrisch aangedreven AT Ecoline Solar!

Let op: de kleur van de aanhanger kan naar wens worden bepaald.

Onbekend met accu aangedreven hogedrukreiniging? Lees deze pagina en je bent direct op de hoogte.

Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van een professionele hogedrukreiniger, lees dan deze pagina voor extra hulp.

Klanten aan het woord