Main Image
Item 1 of 5
 
  • Inbouw%2520AT%2520Ecoline
  • atinbouw3ecoline800x800
  • atinbouw2ecoline800x800
  • atinbouwecoline800x800
AT Cleaning Systems

Accu hogedrukreiniger inbouw

De elektrisch aangedreven hogedrukinstallatie inbouw in bus is een elektrische hogedrukunit die wordt aangedreven door hoogwaardige lithium accu's bekend uit de auto-industrie. Ontdek de meest duurzame manier van hogedruk reinigen in Nederland!

Het reinigen met een elektrisch aangedreven hogedrukreiniger brengt veel voordelen met zich mee:

• Brandstofkosten ... ¬†¬†Lees meer

Artikelnummer 
AT.HD.ECOLINE

Specificaties

  Download PDF
  •   Hoge kwaliteit producten
  •   Advies en informatie
  •   Uitgebreid assortiment
  •   Scherpe prijzen

Artikelomschrijving

De elektrisch aangedreven hogedrukinstallatie inbouw in bus is een elektrische hogedrukunit die wordt aangedreven door hoogwaardige lithium accu's bekend uit de auto-industrie. Ontdek de meest duurzame manier van hogedruk reinigen in Nederland!

Het reinigen met een elektrisch aangedreven hogedrukreiniger brengt veel voordelen met zich mee:

• Brandstofkosten (minimaal 40-50%)
• Minder onderhoudskosten (circa. 45%)
• Geluidsarm (<80 dB)
• Milieuvriendelijk (90-100% besparing op CO2-uitstoot)
• Belastingvoordeel

De elektrisch aangedreven hogedrukinstallatie inbouw in bus is ontwikkeld voor straten reinigen, graffiti, gevelreiniging en andere reinigingswerkzaamheden en is uitermate geschikt om mee te werken in de bebouwde kom en binnenstad.

De elektrisch aangedreven hogedrukinstallatie inbouw in bus biedt de mogelijkheid een accu in de unit te laten installeren op basis van tijdsduur. Zo zijn er accu’s die twee uur niet bijgeladen hoeven te worden en accu’s met een tijdsduur van acht uur. In onze accu aangedreven hogedrukinstallaties maken wij gebruik van de beste lithium accu's op de enorme wereldwijde markt. Wij maken namelijk gebruik van CATL batterijcellen, dit is een van de grootste lithiumaccu producenten ter wereld en worden ook gebruikt voor elektrische auto's. Hierdoor is de kans op accudegradatie en onveiligheden dusdanig klein ten opzichte van andere lithium accupakketten. De accu’s worden geladen via 230V netspanning. 

Brandstofbesparing

Elektrisch aangedreven hogedrukreinigen heeft in financieel opzicht een enorm voordeel door de lage kosten van stroom. U bespaart honderden euro's per maand doordat het tanken van fossiele brandstoffen vervalt. U kunt ook tijdens het opladen gewoon uw reinigingswerkzaamheden voortzetten! 

Minder onderhoudskosten

Het onderhoud aan de elektrische hogedrukunit is gering doordat de elektromotor minder bewegende delen heeft, treedt er ook logischerwijs minder slijtage op. Dit scheelt u in de portemonnee en ook in tijd doordat uw tijdsverlies minimaal is!

Geluidsarm

Elektrisch hogedrukreinigen is op dit moment de meest milieuvriendelijke en meest ergonomische manier van hogedrukreiniging. De enorme geluidsreductie zorgt ervoor dat de accu aangedreven hogedruktrailer zeer toegankelijk is voor consument en omwonenden.

Milieuvriendelijk

Door de elektrische aandrijving is er sprake van een enorme CO2-reductie, ondanks het opwekken van stroom en de uitstoot bij accuproductie zult u onderaan de streep aanzienlijk meer CO2 reduceren met de AT Ecoline dan de vergelijkbare hogedrukunits werkend op fossiele brandstoffen. Diverse gemeentes en schoonmaakbedrijven reinigen emissieloos door de AT Ecoline. 

Belastingvoordeel

De aankoop van een elektrische hogedrukunit verdient zichzelf vanaf de eerste minuut al terug. Naast de besparing van liters brandstof per dag en lage onderhoudskosten zijn er ook verschillende subsidies beschikbaar om elektrisch hogedrukreinigen te stimuleren. Het streven van het kabinet om emissieloos reinigen zal de komende jaren alleen maar toenemen. 

Speel tijdig in op komende wetswijzigingen en reinig emissieloos met de elektrisch aangedreven AT Ecoline!


Veelgestelde vragen

Omdat wij van AT Cleaning Systems zowel elektrische als diesel aangedreven hogedrukaanhangers produceren kunnen wij een aantal veel gestelde vragen objectief beantwoorden. Hieronder beantwoorden wij de meest gestelde vragen die wij krijgen over onze elektrische hogedrukinstallatie:

Hoe veilig is het accupakket binnen een elektrische hogedrukreiniger?
Wij maken uitsluitend gebruik van lithium accupakketten die op grote schaal worden gebruikt en geproduceerd. Dit houdt in dat elke cel binnen het accupakket moet voldoen aan extreem hoge kwaliteitseisen voordat deze uitgeleverd mag worden. Zo zijn er per cel 3500+ kwaliteitschecks en 100+ uitvoerige testen voordat ze de fabriek uitgaan. De kans op bijvoorbeeld brandschade wordt gereduceerd tot een dermate lage kans door de uitvoerige controle van onze leverancier. Elk uitgeleverd accupakket wordt voorzien van alle bijhorende certificaten omtrent veiligheid.

Hoe lang gaat het accupakket van de elektrische hogedrukinstallatie mee bij dagelijkse hogedrukreiniging? Bij elke accu is er sprake van zogeheten ''accudegradatie'' dit houdt in dat de accu na verloop van tijd minder capaciteit heeft, oftewel minder lang mee gaat bij een volle accu. De accudegradatie hangt af van de cycli prestatie van het accupakket (van 100% > 0% = 1 cycli). Dankzij het hoogwaardige lithium accupakket in combinatie met de ingebouwde veiligheden is onze accudegradatie minimaal:

Elektrische hogedruktrailer 
*Gebaseerd op 365 dagen per gebruiksjaar en gemiddelde accudegradatie. 

Hoeveel accucapaciteit heb ik nodig voor mijn elektrische hogedrukunit?
Wij rekenen altijd met netto-werktijd, dit houdt in dat de tijd ingaat bij het daadwerkelijk inknijpen van het spuitpistool. Met deze handigheid is er dus niet de volle 8 uur nodig op een gemiddelde werkdag. Bij het losknijpen van het spuitpistool draait de elektrische aandrijving in stand-by modus en verbruikt deze geen elektriciteit. Wij nemen altijd gezamenlijk met de klant door wat de persoonlijke situatie is en daaruit bepalen wij de uiteindelijke accucapaciteit. 

Is het bij een elektrische hogedrukreiniger mogelijk om de accucapaciteit in een later stadium te verhogen? 
Ja, het is bij ons mogelijk om de accucapaciteit in een later stadium te verhogen. Belangrijk is wel dat er voldoende ruimte is. Bij aanschaf kijken we altijd met de klant wat de werkzaamheden zijn en hoeveel capaciteit in kWh er nodig is. 

Kan ik bijladen tijdens het elektrisch hogedrukreinigen?
Ja, het is mogelijk om tijdens het hogedrukspuiten bij te laden. Veel van onze klanten doen dit standaard op locatie.

Onbekend met accu aangedreven hogedrukreiniging? Lees deze pagina en je bent direct op de hoogte. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van een professionele hogedrukreiniger, lees dan deze pagina voor extra hulp.

Bekijk hier de diesel aangedreven variant van dit product.

Klanten aan het woord