+31 (0)488 421100

Main Image
Item 1 of 1
 
  • inbouw-hd-reiniger-ps-transperant
AT Cleaning Systems

AT Inbouw HDD

De AT Inbouw HDD is een diesel aangedreven industriële hoge druk unit ingebouwd in het door u gewenste voertuig. De ingebouwde hogedrukreiniger is geschikt voor professioneel en industrieel gebruik, met een werkdruk van 200 t/m 500 bar. De AT Inbouw HDD wordt in overleg met u geplaatst in het desbetreffende voertuig en door onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat de beschikbare ... ¬†¬†Lees meer

Artikelnummer 
ATHDDCUSTOM

Specificaties

  Download PDF
  •   Hoge kwaliteit producten
  •   Advies en informatie
  •   Uitgebreid assortiment
  •   Scherpe prijzen

Artikelomschrijving

De AT Inbouw HDD is een diesel aangedreven industriële hoge druk unit ingebouwd in het door u gewenste voertuig. De ingebouwde hogedrukreiniger is geschikt voor professioneel en industrieel gebruik, met een werkdruk van 200 t/m 500 bar. De AT Inbouw HDD wordt in overleg met u geplaatst in het desbetreffende voertuig en door onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt.

De AT Inbouw HDD beschikt over de volgende componenten:

- RVS-frame; op maat geassembleerd in het door u gewenste voertuig.
- Dieselmotor; 2 cilinder of 3 cilinder.
- Hogedrukpomp; waardes naar uw wens (t/m 500 bar).
- Slangenhaspels; inclusief aanvoerslang en hogedrukslang.
- Watertank; inhoud naar uw wens.
- Branderketel; de meest duurzame variant.
- Hogedrukslang; 40 meter, lengte naar uw wens.
- Aanvoerslang; 40 meter, lengte naar uw wens.
- Bedieningspaneel; ergonomische bediening hogedrukinstallatie.
- Messing fitwerk; wateraanvoer naar de hogedrukpomp.
- RVS fitwerk; voor hogedrukaanvoer binnen hogedrukinstallatie.
- Dieseltank; 80 liter, inhoud naar uw wens.
- Spuitgarnituur; Complete enkele lans en dubbellans met een lengte van 1000mm. 

De AT Inbouw HDD beschikt standaard over een dubbellans, een enkele lans van 1000mm met een vuilfrees. Op de twee roestvrijstalen hogedrukhaspels zit standaard 40 meter hogedrukslang en 40 meter waterslang.

Het weglaten van componenten of eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk in overleg. Door onze flexibiliteit kunnen wij uw de hogedrukunit maken zoals u hem voor ogen heeft. 

AT Cleaning Systems hanteert een doelgerichte aanpak, waarin uw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met u dé oplossing voor uw werkzaamheden. Wij leveren hoogwaardige reinigingssystemen en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn binnen onze eigen productielijn gespecialiseerd in reinigingssystemen van 60 tot maximaal 500 bar.

Wij maken gebruik van de meest duurzame componenten met de beste prestaties.  Ons uitgebreid assortiment voor de industriële reiniging bestaat onder andere uit mobiele en stationaire reinigingsmachines met koud, dan wel warm water, diesel of elektrisch aangedreven. Onze producten worden onderhoudsvriendelijk geproduceerd waardoor toekomstige onderhoudsbeurten en reparaties zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd op onze vestiging of op locatie.