+31 (0)488 421100

ATCS Open Dag 2019

Woensdag 9 oktober organiseert AT Cleaning Systems de AT Demodag 2019

Ook dit jaar organiseert AT Cleaning Systems weer de AT Demodag. Tijdens deze middag presenteren wij onze innovatieve machines, bespreken we de voordelen en laten we live de werking zien. Aanmelden voor deze dag is geheel gratis. Laat je overtuigen door de mileuvriendelijke reinigingsmachines zoals:

 • Kärcher Eco AT Weedremover
  De Kärcher AT Eco Weedremover is een multifunctionele onkruidverwijderingsmachine die onder hoge druk en met koud water onkruid tot en met de wortel tussen de voegen verwijdert. Zo wordt woekerend onkruid op korte én lange termijn aangepakt. 

 • Eco Container Cleaner
  De Eco Container Cleaner, ontwikkeld in samenwerking met Limcon, is een geluidsarme elektro hogedrukinstallatie die gevoed wordt door lithium batterijen. Dit houdt in dat er geen schadelijke uitstoot is van fossiele brandstoffen.

 • AT HD EcoLine Trailer
  AT Cleaning Systems heeft vanuit het milieu aspect en in verband met CO2 emissie een ‘groene’ hoge druk reiniger ontwikkeld voor mobiele toepassingen. Deze mobiele hoge druk reiniger wordt aangedreven door middel van lithium accu''s. Deze accu’s worden geladen via 230V netspanning. Men heeft dus geen benzine en/of dieselmotor nodig.

 • AT Combirein 2.0
  De Combirein 2.0 combineert de functies van hogedrukreinigen en droogzuigen in één apparaat. Met de speciale vloertool (een combinatie van een roterende spuitarm en waterafzuiger), reinigt men met hogedruk de vloer. Met dezelfde handeling wordt tevens het vuile water opgezogen, zodat er een brandschone en droge vloer achterblijft.

 • En nog veel meer...

Aanmelden voor deze dag is geheel gratis. 

Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers dus wacht niet te lang!

Datum:         9 oktober 2019
Locatie:       AT Cleaning Systems
                      Hoofdstraat 157
                      6674 BC Herveld
                      Nederland
Aanvang:   13:30 - 14:00
Start:          14:00


Bedrijf Contactpersoon Bedrijfsgrootte E-mailadres Telefoon
Opmerking