+31 (0)488 421100

Over AT Cleaning Systems

AT Cleaning Systems staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij bieden passende reinigingsapparatuur en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jij als professionele schoonmaker je werkt goed kunt uitvoeren.

AT Cleaning Systems hanteert sinds 1995 een doelgerichte aanpak, waarin jouw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met jou dé oplossing al je werkzaamheden. Wij leveren hoogwaardige reinigingssystemen en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn binnen onze eigen productielijn gespecialiseerd in reinigingssystemen tot maximaal 500 bar.

Wij maken gebruik van de meest duurzame componenten met de beste prestaties.  Ons uitgebreid assortiment voor de industriële reiniging bestaat onder andere uit mobiele en stationaire reinigingsmachines met koud, dan wel warm water, diesel of elektrisch aangedreven. Onze producten worden onderhoudsvriendelijk geproduceerd waardoor toekomstige onderhoudsbeurten en reparaties zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd op onze vestiging of op locatie.

Over AT Cleaning Systems

Wat is het verschil tussen ons en andere hogedrukmerken?

Wij geloven in het principe: “The best part is no part. The best process is no process. It weighs nothing. Costs nothing.''

Dit houdt in dat we altijd opzoek zijn naar verbeteringen in ons design en het elimineren van onderdelen is een belangrijk onderdeel hiervan. Met het elimineren van onderdelen worden productiekosten, onderhoud/reparatie kosten minder en is de kans op storingen kleiner. Door dit principe na te leven worden de aanschaf- en gebruikskosten voor klanten van AT lager. Om te bepalen of onderdelen geëlimineerd kunnen worden overleggen wij specifiek met de klant en zijn wij betrokken met de reinigingswerkzaamheden.

Op het gebied van duurzaamheid zijn wij vooruitstrevend en zorgen we ervoor dat we nauw betrokken zijn rondom alle ontwikkelingen op dit gebied. Zo werken we samen met accuproducten om de accupakketten te optimaliseren voor hogedrukreinigers. Daarnaast denken we mee om stroom zo groen mogelijk te genereren en oppervlaktes op bijvoorbeeld hogedruktrailers te benutten met zonnepanelen. 


Innovaties door AT Cleaning Systems 


Elektrische hogedrukinstallatie

Met de AT Ecoline hebben we tussen 2011-2013 een volledig elektrische hogedrukaandrijving werkend op accu's ontwikkeld. Hiermee kunnen klanten onafhankelijk reinigen met de bijhorende voordelen van de elektrische aandrijving. Het principe werd natuurlijk al toegepast in andere industrieën zoals de automotive, maar op het gebied van hogedruk ontbrak dit destijds nog. Autofabrikant Tesla heeft natuurlijk gezorgd voor een enorme verandering in de autoindustrie, ons doel is om hetzelfde te bewerkstelligen in de hogedrukreiniging. Omdat de ontwikkelingen razendsnel gaan op het gebied van accutechniek verwachten wij dat het een kwestie van tijd is dat alle gemeentes in Nederland duurzaam reinigen op accu's. Het succes van de AT Ecoline is een voorbeeld van hoe kleine bedrijven zich kunnen laten inspireren door grotere, succesvolle bedrijven zoals Tesla en hun voorbeeld kunnen volgen om innovatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen. Door te focussen op duurzaamheid en innovatie kunnen kleine bedrijven zoals wij bijdragen aan een groenere toekomst en tegelijkertijd ook succesvol zijn op de markt.

Nu we zien dat de brandstof aandrijving vervangen kan worden door de elektrische aandrijving is het van belang dat de stroom zo duurzaam mogelijk wordt gegenereerd. Om dit te realiseren leveren wij (optioneel) zonnepanelen op onze elektrische hogedruktrailers. Hiermee kun je, bij buiten reiniging, tot wel 20 reinigingsdagen per jaar een volledig vol accupakket genereren puur door zonne-energie. Een volledig gratis én meest duurzame energiebron die er is.

Over AT Cleaning Systems
*Voorbeeld (in progress) elektrische hogedrukinstallatie inbouw uit onze eigen productielijn.

Duurzame onkruidmachine

Met het verbod op chemische middelen vonden wij dat de vervangende methodes teveel CO2-uitstoot genereren. Onze R&D afdeling heeft methodes uitvoerig getest en onderzocht. Hierin viel ons op dat er met te hoge temperaturen onkruid werd verbrandt, maar dat de rijsnelheid te hoog was om het gewenste effect te creëren op het onkruid. Daarnaast wordt het onkruid niet verwijdert, maar slechts licht verbrandt bij gebruikelijke rijsnelheden en dit resulteert in een geel verbrand topje van de plant waarbij de wortel nog intact blijft. De conclusie die wij trokken uit ons onderzoek: onkruid moet weggesneden en vervolgens opgevangen worden om op langere termijn af te zijn van onkruidproblemen. Daarnaast moet er niet teveel kosten worden gemaakt in apparatuur, personeel en brandstof. Ook moet de CO2-uitstoot niet onnodig hoog zijn bij deze handelingen.

Met een prototype ondervonden wij dat koud water hogedruk in een specifieke hoek een oplossing was voor het wegsnijden van onkruid en tevens het straatwerk reinigt. Uit onderzoeken bleek dat het straatwerk niet beschadigt raakt bij deze handeling. Ook produceerde wij een opzuigsysteem waarbij er in een overkapt rotordek onkruid kan worden weggesneden en tevens opgezogen kan worden. Twee handelingen met een onkruidmachine en tevens geen onnodig hoge CO2-uitstoot omdat er gewerkt wordt met koud water. Zo is de AT Ecoweedremover ontstaan in 2016. Inmiddels werken wij samen met marktleider Kärcher om dit product te introduceren aan gemeentes en andere instanties. 

Inkoop & Verkoop van Gebruikte Hogedruk Aanhangers

Als je besluit om een tweedehands hogedruktrailer te verkopen heb je verschillende opties om deze van de hand te doen, waaronder online marktplaatsen. Hoewel het verleidelijk kan zijn om je gebruikte hogedruk aanhanger snel te verkopen via een online marktplaats of veiling, zijn er verschillende redenen waarom je dit beter bij een producent kunt doen.

Ten eerste hebben producenten van hogedruktrailers doorgaans meer kennis en ervaring op het gebied van hogedruktechnologie en trailers dan de gemiddelde persoon die een trailer verkoopt via een online marktplaats. Dit betekent dat zij beter in staat zijn om de waarde van de trailer te bepalen en te adviseren over eventuele reparaties of upgrades die nodig zijn om de hogedruk trailer in goede staat te houden. Bovendien kunnen producenten je helpen om de trailer aan te passen aan de specifieke behoeften van potentiële kopers, waardoor de verkoopkansen toenemen.

Ten tweede biedt het verkopen van je tweedehands hogedruktrailer bij een producent een transparanter verkoopproces dan het verkopen via een online marktplaats. Dit komt doordat producenten vaak een gestandaardiseerd proces hebben voor de aankoop en verkoop van trailers, inclusief documentatie en garanties. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten en zijn er minder risico's op verrassingen of geschillen na de verkoop. Mocht er iets gebeuren na de verkoop/koop, is de kans op een succesvolle afloopt significant hoger.

Ten derde kan de reputatie van een producent een belangrijke rol spelen bij de verkoop van je tweedehands hogedruktrailer. Potentiële kopers zijn eerder geneigd om te vertrouwen op de expertise en reputatie van een producent dan op de kwaliteit van een verkoper op een online marktplaats. Dit kan de verkoopkansen en de uiteindelijke verkoopprijs van je trailer verhogen.

Kortom, als je je tweedehands hogedruktrailer wilt verkopen, is het verstandig om te overwegen deze bij een producent te verkopen in plaats van via een online marktplaats. Producenten hebben vaak meer kennis en ervaring op het gebied van hogedruktrailers, bieden een transparanter verkoopproces en kunnen de reputatie hebben om de verkoopkansen te vergroten.

Waarom een gebruikte hogedruktrailer verkopen via AT Cleaning Systems? 
Wij zijn een gevestigde naam binnen de hogedrukreiniging en bieden een eerlijk bedrag voor jouw gebruikte hogedrukaanhanger. Bij ons hanteren we een no-nonsens aanpak en verlopen de onderhandelingen vlot. Geen eindeloze vragen over de componenten, werking of prijs, maar gewoon een vaste eerlijke prijs waarmee je direct aan de slag kunt. Wij hebben ervaring met het repareren van complete hogedruktrailers en zijn daarom bereid om bepaalde beschadigingen intern te repareren. Ook krijgen wij naast nieuwe producten ook regelmatig de vraag voor gebruikte hogedrukreinigers. Op deze manier kunnen we bij een lopende vraag ook direct handelen en fungeren als ideale tussenpersoon. Door onze 25 jarige ervaring hebben we ook creatieve oplossingen voor incomplete/niet werkend hogedruktrailers die u wilt verkopen. Wilt u een hogedrukreiniger door AT Cleaning Systems verkopen? Mail ons de foto's en maak gebruik van ons netwerk om een nieuwe koper te vinden! Jaarlijks helpen wij tientallen bedrijven met het vinden voor een passende tweedehandse hogedruktrailer geschikt voor zijn budget en werkzaamheden.

Tweedehandse hogedruk aanhanger verkopen? Mail ons foto's van de hogedrukaanhanger en de typeplaatjes van de aanwezige componenten binnen de gebruikte hogedruktrailer. Binnen 24 uur reactie met een mogelijk bod!