+31 (0)488 421100

Over M-Cleaning Units

M-cleaning units is uw adres voor de juiste reinigingsmachine en toebehoren voor industriële hogedrukreiniging!

Op onze webshop bieden wij een breed assortiment professionele reinigingsmachines aan van gerenommeerde merken zoals: Kärcher, Mazzoni en AT Cleaning Systems. 

M-cleaning units hanteert een doelgerichte aanpak, waarin uw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met u dé oplossing voor al uw werkzaamheden. Wij leveren hoogwaardige reinigingssystemen en hogedrukonderdelen, wij combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn gespecialiseerd in reinigingssystemen van 60 tot maximaal 500 bar.

Assortiment 

Wij maken gebruik van de meest duurzame componenten met de beste prestaties. Ons uitgebreid assortiment voor de industriële reiniging bestaat onder andere uit mobiele en stationaire reinigingsmachines met koud, dan wel warm water, brandstof of elektrisch aangedreven. Onze producten worden onderhoudsvriendelijk geproduceerd waardoor toekomstige onderhoudsbeurten en reparaties zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd op onze vestiging of op locatie.

Onderdelen 

Naast ons breed assortiment industriële reinigingsmachines bieden wij ook losse onderdelen aan voor industriële reinigingsmachines. Naast de merken AT Cleaning Systems, Karcher en Mazzoni bieden wij ook onderdelen aan van andere gerenommeerde merken. Alle onderdelen die wij aanbieden zijn geschikt voor industrieel en professioneel gebruik. Onze webshop zal continu in ontwikkeling blijven en voorzien worden van nieuwe producten.

Verhuur

Heeft u een grote of tijdelijke reinigingsklus? Wij kunnen u van dienst zijn met onze verhuur hogedruktrailers van 200 tot 500 bar. Samen met u zoeken wij naar de meest efficiënte manier om uw werkzaamheden tijdig en met de gewenste uitkomst te realiseren. Het huren van een hogedruktrailer is zelden zo eenvoudig geweest!  

Al onze verhuur hogedruktrailers zijn uiterst geschikt voor dagelijks gebruik en bevat de meest krachtige componenten voor al uw reinigingswerkzaamheden. Alle verhuur hogedruktrailers komen uit ons eigen assortiment, hierdoor is de volledige kennis in huis van de verhuur hogedruktrailer en kunt u bij vragen of onduidelijkheden direct communiceren met een van onze monteurs. Onze verhuur hogedruktrailers worden zo ergonomisch mogelijk geproduceerd, dit houdt in dat er geen gecompliceerde opties op de hogedruktrailers aanwezig zijn.
 
Mochten wij het door u gewenste product niet in ons assortiment hebben, geen zorgen wij vinden voor u altijd de geschikte leverancier!