Main Image
Item 1 of 1
 
  • Pomp%2520motorset

Mazzoni PMS 05

De Mazzoni Pomp-Motor Set -150 bar - 21 l/min - 400 voltage - 1450 tpm - 5,5kW is een pomp-motor set geschikt voor dagelijks gebruik en ideaal voor het dagelijks reinigen van hardnekkig vuil op een vaste locatie.

¬†¬†Lees meer

Artikelnummer 
3.071.02.023

Specificaties

  Download PDF
Werkdruk150 Bar
Capaciteit21 L/min
Vermogen5,5 kW
Aandrijving400 Volt
Toerental1450 RPM
  •   Hoge kwaliteit producten
  •   Advies en informatie
  •   Uitgebreid assortiment
  •   Scherpe prijzen

Artikelomschrijving

De Mazzoni Pomp-Motor Set -150 bar - 21 l/min - 400 voltage - 1450 tpm - 5,5kW is een pomp-motor set geschikt voor dagelijks gebruik en ideaal voor het dagelijks reinigen van hardnekkig vuil op een vaste locatie.

De pomp-motor set bestaat uit een industriële hogedrukpomp en een MEC-elektromotor die eenvoudig los te koppelen zijn van elkaar. Op de elektromotor is een zwart bedieningspaneel gemonteerd dat eenvoudig te bedienen is. Op de pomp bevindt zich een manometer waarop de druk zichtbaar is.

De pomp-motor sets van Mazzoni zijn geproduceerd met de hoogste kwaliteit componenten en worden volledig geproduceerd in eigen beheer. Er wordt elke dag gewerkt aan verbeteringen om ervoor te zorgen dat het brandstof/stroom verbruik minimaal is, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit.

Gewicht: 45 kg
Afmetingen: 75cm x 60cm x 50cm

Zie de PDF-brochure rechts voor meer informatie.

Mocht u meer informatie willen of hulp willen bij het kiezen van de juiste Mazzoni reinigingsinstallatie? Neem gerust contact met ons op!

Wij zijn importeur van het Italiaanse merk Mazzoni. Door de jarenlange ervaring met producten van het Italiaanse merk Mazzoni beschikken wij over de juiste kennis over de producten van Mazzoni. Door de hechte samenwerking en betrouwbaarheid van de producten hebben wij gekozen om Mazzoni producten te verkopen in de Benelux. Het brede assortiment biedt oplossingen voor al uw reinigingswerkzaamheden. Alle Mazzoni pomp-motor sets worden geproduceerd met de beste kwaliteit componenten, tevens worden de stationaire hogedrukreinigers zo ontworpen dat toekomstig onderhoud en eventuele reparaties zo efficiënt mogelijk kunnen worden verricht.

Klanten aan het woord