+31 (0)488 421100

Onderhoud & reparaties hogedrukreinigers

Storing aan uw hogedrukreiniger? Onze technische afdeling verhelpt uw storing binnen no-time. Heeft u een vraag of storing en wilt u kosteloos advies, neem gerust contact op met ons voor een passend advies voor uw situatie.

 Onderhoud & reparaties hogedrukreinigers Onderhoud & reparaties hogedrukreinigers

Onderhoud & reparaties hogedrukreinigers

Vakkundig en flexibel

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties. Ons team bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en productspecialisten op het gebied van reinigingsmachines, zij worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde producten. Onze technische afdeling is naast zijn eigen productielijn gespecialiseerd in de andere gerenommeerde merken. Samen met u kijken we naar een geschikt moment om uw storing of onderhoudsbeurt te verrichten, in veel gevallen lossen wij uw storing binnen 24 uur op. 


Onderhoud & reparaties hogedrukreinigers

Op locatie mogelijk

Al 25 jaar zorgen wij ervoor dat reparaties aan hogedrukreinigers spoedig en draadkracht worden uitgevoerd, op onze vestiging of op de door u gewenste locatie. Onze monteur communiceert rechtstreeks met u over de status van uw reparatie en/of onderhoudsbeurt en zorgt ervoor dat u zo min mogelijk tijd verlies heeft. Naast het repareren en onderhouden van hogedrukreinigers kunnen wij u ook voorzien van het juiste advies voor al uw reinigingsproblemen. Wij leveren overal in zowel Nederland als België.


Onderhoud & reparaties hogedrukreinigers

Geen verrassingen 

Om onze medewerking te optimaliseren wordt er bij de nieuwe producties binnen onze eigen productielijn notities gemaakt in ons CRM-systeem met daarin alle gegevens van de hogedrukreiniger. Tevens houden we u tijdig op de hoogte voor het verrichten van een onderhoudsbeurt. Zo blijft u hogedrukreiniger in de juiste staat en komt u niet voor verrassingen tijdens uw reinigingswerkzaamheden. Naast het verrichten van onderhoudsbeurten bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Afhankelijk van uw reinigingsmachine is er een vaste prijs en krijgt u een compleet overzicht van de verrichte werkzaamheden met daarop de data.


Onderhoud & reparaties hogedrukreinigers

Professionele hogedrukreinigers

De producten van AT Cleaning Systems worden onderhoudsvriendelijk geproduceerd waardoor onderhoudsbeurten en reparaties zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd op onze vestiging of op de door u gewenste locatie. 
Samen met onze betrouwbare leveranciers zorgen wij ervoor dat u met minimaal tijdverlies uw werkzaamheden kunt voortzetten. Al onze producten zijn geschikt voor professionele en industriële hogedrukreiniging.


Onderhoud & reparaties hogedrukreinigers

Hogedruktrailer huren

Mocht uw hogedruktrailer niet op locatie gerepareerd kunnen worden dan kunt u bij ons een hogedruktrailer huren. Wij zullen de hogedruktrailers omwisselen en ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer verder kunt met uw reinigingswerkzaamheden. Mocht u erachter komen dat uw klus groter is dan verwacht kunnen wij u ook te hulp schieten met onze verhuur hogedruktrailers. Wij leveren overal in zowel Nederland als België. Mocht u meer informatie willen over het huren van een hogedruktrailer, bekijk dan onze pagina Verhuur.

Belangrijk: AT Cleaning Systems is trots op de reputatie als toonaangevend bedrijf in de hogedrukreinigingsindustrie. We zijn gespecialiseerd in het produceren, onderhouden en repareren van professionele hogedrukreinigers. Het is belangrijk om te benadrukken dat we ons richten op de reparatie van enkel professionele hogedrukreinigers en niet op huis & tuin hogedrukreinigers binnen het goedkopere segment die vaak worden verkocht in plaatselijke bouwmarkten. 

Bedrijf
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoon
Merk
Type

Omschrijving storing
Locatie

Planning