+31 (0)488 421100

Service en onderhoud

Storing aan uw hogedrukreiniger? Onze afdeling Service & Onderhoud verhelpt uw storing binnen no-time!

Onze afdeling Service & Onderhoud communiceert rechtstreeks met u zodat u een helder en duidelijk beeld heeft van de storing/klacht. In overleg met u wordt de eventuele reparatie direct gepland!

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties. Ons team bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en productspecialisten op het gebied van reinigingsmachines, zij worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde apparatuur. Onze afdeling Service & Onderhoud is naast zijn eigen productielijn gespecialiseerd in de volgende merken:

- Kärcher (tevens zijn wij dealer van dit merk)                              
- Nilfisk
- Oertzen
- DiBo
- Waterkracht
- Meclean
- Dynajet
- Hako
- Aquila
- Falch
- Mazzoni

Al ruim 20 jaar zorgen wij ervoor dat reparaties aan hogedrukreinigers spoedig en draadkracht worden uitgevoerd, op onze vestiging of op de door u gewenste locatie. Onze monteur communiceert rechtstreeks met u over de status van uw reparatie en/of onderhoudsbeurt en zorgt ervoor dat u zo min mogelijk tijd verlies heeft. Naast het repareren en onderhouden van hogedrukreinigers kunnen wij u ook voorzien van het juiste advies voor al uw reinigingsproblemen.

Om onze medewerking te optimaliseren wordt er bij de nieuwe producties binnen onze eigen productielijn een notitie gemaakt in ons CRM-systeem met daarin alle gegevens van de hogedrukreiniger. Tevens houden we u tijdig op de hoogte voor het verrichten van een onderhoudsbeurt. Samen met u kijken we naar het juiste moment en verzorgen wij de onderhoudsbeurt in de meeste gevallen al binnen 24 uur. Zo blijft u hogedrukreiniger in de juiste staat en komt u niet voor verrassingen tijdens uw reinigingswerkzaamheden. Naast het verrichten van onderhoudsbeurten bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Afhankelijk van uw reinigingsmachine is er een vaste prijs en krijgt u een compleet overzicht van de verrichte werkzaamheden met daarop de data.

De producten van AT Cleaning Systems worden onderhoudsvriendelijk geproduceerd waardoor onderhoudsbeurten en reparaties zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd op onze vestiging of op de door u gewenste locatie. 

Samen met onze betrouwbare leveranciers zorgen wij ervoor dat u met minimaal tijdverlies uw werkzaamheden kunt voortzetten!

 
 
Bedrijf
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoon
Merk
Type

Omschrijving storing
Locatie

Planning