+31 (0)488 421100

Hogedruk aanhanger huren?

Wij kunnen u van dienst zijn met onze hogedruk aanhangers, hogedruktrailers en andere hogedrukspuit installaties. Samen met u zoeken wij naar de meest efficiënte manier om uw werkzaamheden tijdig en met de gewenste uitkomst te realiseren. Deze verhuur hogedruk aanhangers, ook wel bekend als hogedruktrailers of hogedruk trailers, hebben een werkdruk tot 500 bar en zijn uitgerust met handige accessoires voor verschillende toepassingen.

Verhuur
Hogedruktrailer huren?   Werkdruk: 200, 250, 300, 350 en 500 bar

Hogedruktrailer huren?   Watercapaciteit: t/m 30 liter per minuut

Hogedruktrailer huren?   Toerental: 1450 TPM 

Hogedruktrailer huren?  Temperatuur: t/m 90 graden Celsius 


Alle hogedruktrailers beschikken over een branderketel zodat u met warm water kunt reinigen. De hogedruktrailers zijn volledig uitgerust met slanghaspels inclusief slang. De hogedrukslang is standaard 50 meter (indien nodig kunt u dit verlengen) en de waterslang is standaard 25 meter (indien nodig kunt u dit verlengen). Hierbij horende hogedruklans en hogedrukpistool. De hogedruktrailer beschikt standaard over een watertank van 400 liter. Op alle verhuur hogedruktrailers zit een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel dat ervoor zorgt dat u binnen enkele minuten kunt beginnen met uw reinigingswerkzaamheden.
 
Al onze verhuur hogedruktrailers zijn uiterst geschikt voor dagelijks gebruik en bevat de meest krachtige componenten voor al uw reinigingswerkzaamheden. Alle verhuur hogedruktrailers komen uit eigen productie, hierdoor is de volledige kennis in huis van de verhuur hogedruktrailer en kunt u bij vragen of onduidelijkheden direct communiceren met een van onze monteurs. Onze verhuur hogedruktrailers worden zo ergonomisch mogelijk geproduceerd, dit houdt in dat er geen gecompliceerde opties op de hogedruktrailers aanwezig zijn. Heeft u voor een specifieke reinigingsklus bepaalde onderdelen nodig, dan helpen wij u graag! 

Alle verhuur hogedruktrailers worden na een verhuurperiode uitgebreid getest, gecontroleerd en onderhouden, dit verkleind de kans op een eventuele storing. Tevens zit er een bedieningshandleiding in zodat u precies kunt zien hoe de hogedruktrailer werkt en waar u op moet letten. Bij het huren van een hogedruktrailer ontvangt u een volle brandstoftank zodat u direct aan de slag kunt!

U bepaalt zelf hoelang u de hogedruktrailer wilt huren en als extra service kunnen wij hem op locatie brengen voor u. Wij leveren in heel Nederland.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het huren van een hogedruk aanhanger van AT Cleaning Systems. Hier zijn een paar voordelen:

Huren van de producent
AT Cleaning Systems is niet alleen een verhuurbedrijf, maar ook een producent van hogedrukapparatuur. Dit betekent dat er de kennis en expertise is om de beste hogedrukaanhangers te produceren en te onderhouden. Wanneer je huurt van de producent, kun je er zeker van zijn dat je het beste krijgt dat beschikbaar is.

25 jaar ervaring
AT Cleaning Systems heeft meer dan 25 jaar ervaring in het produceren, onderhouden en repareren van hogedrukapparatuur. Dit betekent dat we weten wat we moeten doen en dat we hun apparatuur goed onderhouden. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de gehuurde hogedruk aanhanger in goede staat verkeert en goed werkt.

Handige accessoires
De hogedruk aanhangers van AT Cleaning Systems zijn uitgerust met handige accessoires die het gemakkelijk maken om verschillende klussen uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten spuitlansen en sproeikoppen voor het reinigen van verschillende oppervlakken.

Groot assortiment
AT Cleaning Systems heeft een groot assortiment hogedruk aanhangers beschikbaar voor verhuur. Of je nu een kleine hogedruk aanhanger nodig hebt voor een korte klus of een grote hogedruk aanhanger voor een grotere klus, we hebben het allemaal beschikbaar.

Levering door heel Nederland en België
AT Cleaning Systems levert tegen betaling hun hogedruk aanhangers door heel Nederland en België. Dit betekent dat je geen lange afstanden hoeft af te leggen om de apparatuur op te halen wanneer je daar geen tijd voor hebt. Erg handig tijdens een grote reinigingsklus waarbij er een strakke deadline is.

Het huren van een hogedruk aanhanger van AT Cleaning Systems biedt vele voordelen. Het zorgt ervoor dat je beschikt over hoogwaardige apparatuur die goed onderhouden is en uitgerust is met handige accessoires. Bovendien kun je erop vertrouwen dat de gehuurde hogedruk aanhanger goed werkt en dat deze op tijd bij jou wordt geleverd.

Wilt u meerdere hogedruktrailers huren? Vul dan voor iedere hogedruktrailer een formulier in of stuur uw aanvraag per e-mail: info@atcs.nl. U ontvangt tijdens werkdagen binnen enkele uren antwoord. Wilt u direct antwoord, neem telefonisch contact op: 0488-421100 

Wilt u geen hogedruktrailer maar een ander soort hogedrukreiniger huren? Neem dan contact op met ons en wij bekijken voor u de mogelijkheden. Wij verhuren namelijk allerlei verschillende hogedrukreinigers door heel Nederland. In ons verhuur assortiment vindt u hogedrukreinigers van 200 bar, 350 bar en 500 bar. Geschikt voor reinigen met koud- en warm water. 

Bedrijf
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoon
Ik wil een hogedruktrailer met
Extra opties


Startdatum
  Einddatum
Ik wil de hogedruktrailer op locatie afgeleverd krijgen

Opmerking