+31 (0)488 421100

Hogedrukreiniger huren?

Wij kunnen u van dienst zijn met onze hogedrukreinigers, hogedruktrailers en andere hogedrukspuit installaties. Samen met u zoeken wij naar de meest efficiënte manier om uw werkzaamheden tijdig en met de gewenste uitkomst te realiseren.

Verhuur
Hogedruktrailer huren?   Werkdruk: t/m 500 bar

Hogedruktrailer huren?   Watercapaciteit: t/m 30 liter per minuut

Hogedruktrailer huren?   Toerental: 1450 TPM 

Hogedruktrailer huren?  Temperatuur: t/m 80 graden Celsius 


Alle hogedruktrailers beschikken over een branderketel zodat u met warm water kunt reinigen. De hogedruktrailers zijn volledig uitgerust met slanghaspels inclusief slang. De hogedrukslang is standaard 50 meter (indien nodig kunt u dit verlengen) en de waterslang is standaard 25 meter (indien nodig kunt u dit verlengen). Hierbij horende hogedruklans en hogedrukpistool. De hogedruktrailer beschikt standaard over een watertank van 400 liter. Op alle verhuur hogedruktrailers zit een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel dat ervoor zorgt dat u binnen enkele minuten kunt beginnen met uw reinigingswerkzaamheden.
 
Al onze verhuur hogedruktrailers zijn uiterst geschikt voor dagelijks gebruik en bevat de meest krachtige componenten voor al uw reinigingswerkzaamheden. Alle verhuur hogedruktrailers komen uit eigen productie, hierdoor is de volledige kennis in huis van de verhuur hogedruktrailer en kunt u bij vragen of onduidelijkheden direct communiceren met een van onze monteurs. Onze verhuur hogedruktrailers worden zo ergonomisch mogelijk geproduceerd, dit houdt in dat er geen gecompliceerde opties op de hogedruktrailers aanwezig zijn. Heeft u voor een specifieke reinigingsklus bepaalde onderdelen nodig, dan helpen wij u graag! 

Alle verhuur hogedruktrailers worden na een verhuurperiode uitgebreid getest, gecontroleerd en onderhouden, dit verkleind de kans op een eventuele storing. Tevens zit er een bedieningshandleiding in zodat u precies kunt zien hoe de hogedruktrailer werkt en waar u op moet letten. Bij het huren van een hogedruktrailer ontvangt u een volle brandstoftank zodat u direct aan de slag kunt!

U bepaalt zelf hoelang u de hogedruktrailer wilt huren en als extra service kunnen wij hem op locatie brengen voor u. Wij leveren in heel Nederland.

Wilt u meerdere hogedruktrailers huren? Vul dan voor iedere hogedruktrailer een formulier in of stuur uw aanvraag per e-mail: info@atcs.nl. U ontvangt tijdens werkdagen binnen enkele uren antwoord. Wilt u direct antwoord, neem telefonisch contact op: 0488-421100 

Wilt u geen hogedruktrailer maar een ander soort hogedrukreiniger huren? Neem dan contact op met ons en wij bekijken voor u de mogelijkheden. Wij verhuren namelijk allerlei verschillende hogedrukreinigers door heel Nederland. In ons verhuur assortiment vindt u hogedrukreinigers van 200 bar, 350 bar en 500 bar. Geschikt voor reinigen met koud- en warm water. 

Bedrijf
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoon
Ik wil een hogedruktrailer met
Extra opties


Startdatum
  Einddatum
Ik wil de hogedruktrailer op locatie afgeleverd krijgen

Opmerking